Home

Skin Lifting Formula

Zeer effectieve antirimpel creme
Dringt diep door in de huid voor een betere werking
Al binnen 4 weken merkbaar minder rimpels
Beschermd de huid tegen weersinvloeden

Smeren met Skin lifting Formula helpt

Langdurig behoud van uw mooie huid. Iedere vrouw droomt van een gave huid tot op hogere leeftijd. Dit is niet nieuw en over de hele wereld zijn vrouwen dagelijks bezig met hun uiterlijk en schoonheid. De huid is het grootste orgaan dat we bezitten en als we de huid goed verzorgen, blijven we er langdurig jong uit zien.

Skin lifting Formula is een zeer effectieve antirimpel crème

Verzorg uw huid goed zodat u er mooi en vitaal uit blijft zien. Naarmate u ouder wordt kunnen er rimpels ontstaan. Elke huid wordt ouder, ook uw huid. Dit wilt u natuurlijk het liefst voorkomen. Er is nu een nieuwe crème voor de huid ontwikkeld die de zichtbare gevolgen van het ouder worden terugdringt. Kraaienpootjes, fronsrimpels en lachrimpels kunnen worden voorkomen. Dit product geeft u weer een jonge en frisse uitstraling. Het herstelt de huid en laat de gezichtshuid zacht en glad worden.

Actieve 4 in 1 behandeling

  • Gaat rimpels tegen
  • Kraaiepootjes, lach- en fronsrimpels worden vermindert
  • Zachte en spoepele huid
  • Een strakkere kin

Zichtbaar minder rimpels binnen 4 weken

Het ouder worden van de huid heeft te maken met verschillende factoren. Vanaf ongeveer de leeftijd van 30 jaar beginnen de eerste symptomen van het ouder worden zichtbaar te worden. Slechts 10% van de rimpels wordt daadwerkelijk veroorzaakt door het ouder worden en de overige 90% wordt veroorzaakt door externe factoren. Onbeschermde blootstelling aan uv-straling door zonlicht of de zonnebank versnelt het huidverouderingsproces. Ook roken, stress en onvolledige voeding zijn slecht voor de huid. Aan het natuurlijke huidverouderingsproces kunt u weinig doen. Aan de vroegtijdige huidveroudering echter wel. Door een gezonde levensstijl en goede bescherming tegen uv-straling kunt u vroegtijdige rimpels tegengaan.

Een feit is dat naarmate u ouder wordt, de hoeveelheid lichaamseigen Hyaluronzuur vermindert en uw huid minder vocht vast houdt. Uw huid verliest aan volume en elasticiteit door een afname van het weefselvolume. Dat komt door de inwerking van de zwaartekracht en door het normale gebruik van uw aangezichtsspieren. Het bindweefsel ‘deukt’ in en er verschijnen rimpels aan de oppervlakte. Skin Lifting Formula zorgt ervoor dat de rimpelvorming minder diep word.


Werking Skin Lifting Formula

Skin Lifting Formula is een vochtinbrengende crème en is goed voor het bindweefsel. Langs natuurlijke weg worden de elasticiteit en veerkracht hersteld. De huidfunctie en het biologisch evenwicht worden op natuurlijke wijze verzorgd en beschermd. Skin Lifting Formula is het meest effectieve product tegen rimpels!

In Skin Lifting Formula zitten verzorgende bestanddelen voor de huid en daardoor komen de rimpels na iedere behandeling minder diep terug. De rimpels zakken weg doordat de spiertjes rond de rimpels ontspannen. Alle rimpels, zoals kraaiepootjes, lachrimpels en rimpels van het fronzen zijn nog nauwelijks zichtbaar. Je hoeft geen cosmetische behandelingen te ondergaan, want Skin Lifting Formula is een heel effectief product tegen alle rimpels. U kunt het gebruiken voor uw gezicht, hals en decolleté.