Ervaringen

M. uit Rotterdam

Ik ben nu 35 en de eerste rimpels beginnen nu zichtbaar te worden. Ik heb al meerdere crèmes geprobeerd maar mijn rimpels werden er niet minder van. Sinds ik Face Lifting Formula gebruik lijken mijn rimpels wel iets te verminderen. Mijn huid is weer strakker geworden en ziet er weer gezonder uit. Dit product is goed aan te raden en vergeleken met andere crèmes niet duur in prijs/kwaliteit verhouding.

Petra uit Voorthuizen

Ik heb altijd een mooie huid gehad en wil dat ook graag zo houden. Alleen de eerste rimpeltjes beginnen nu een beetje zichtbaar te worden. Ik lig ook veel in de zon en steek nog wel eens een sigaret op, wat ook niet echt bevordelijk is voor een mooie huid. Maar dankzij deze crème merk ik dat mijn huid er weer beter uit gaat zien. De kleine rimpeltjes die ik had zijn bijna niet meer zichtbaar en mijn huid voelt weer veel zachter aan. Ik raad dit product zeker aan voor andere vrouwen.

Bianca uit Zwolle

Ik heb dit product vorige maand aangeschaft en moet eerlijk zeggen dat het erg goed werkt. Ik had in het begin mijn twijfels omdat ik al zoveel van die crèmes heb geprobeerd. Maar deze crème zorgt ervoor dat de paar rimpeltjes die ik heb veel minder worden. Het maakt mijn huid lekker zacht en het is niet vet. Echt een aanrader!